Havaların soğumasıyla gribal hastalıklarda artış olduğunu belirten uzmanlar, hastalıktan korunmak için nar suyu içilmesini, içeriğindeki birçok yararlı biyoaktif bileşenler sayesinde 'en güçlü' antioksidanlar arasında sayılan nar suyunun sofralardan eksik edilmemesini öneriyor. Kış günlerinin en sevilen meyvesi nar, küçük – büyük herkesin imdadına yetişiyor. Narın içeriğinde yer alan birçok yararlı biyoaktif bileşen sayesinde çok güçlü bir antioksidan olduğunu söyleyen uzmanlar, nar meyvesinin ve suyunun mutlaka tüketilmesi gerektiğe dikkat çekiyor. Nar suyunda yoğun olarak B vitamini ve potasyum olduğuna da işaret eden İnanç, "Nar suyu özellikle içerdiği antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiriyor" dedi. HASTALIKLARDAN NARLA KORUNUN! Hastalıkları önleme konusunda bağışıklık sisteminin vücudun en önemli sistemi olduğunu ifade eden İnanç, narın faydalarına ilişkin şu bilgileri verdi: