Sağlık Bilişim Zirvesi 2011

Sağlık Bilişim Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği tarafından 13-14 Mayıs 2011'de Haliç Kongre Merkezinde 'Sağlık Bilişim Zirvesi ' ni gerçekleştirecektir.

Sağlık Bilişim Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği tarafından  13-14 Mayıs 2011’de Haliç Kongre Merkezinde ‘Sağlık Bilişim Zirvesi ’ ni gerçekleştirecektir. Türkiye ve Avrupa’ da ilk defa Sağlık Bakanlığının da katkıları ile gerçekleştirilecek olan Sağlık Bilişim Zirvesine Türkiye ve yurtdışından çeşitli ülkelerde sağlık ve bilişim sektöründe görev alan Sağlık Yöneticisi ve Bilgi Sistemleri yöneticileri katılım gösterecektir.

3500 sağlık yöneticisinin katılacağı Sağlık Bilişim Zirvesine, Sağlık sektörü ile alakalı bütün disiplinlerin yöneticilerini ağırladığımız zirvemizde, sağlık yöneticilerinin ajandasında olan birçok konu masaya yatırılacak.

SABİYAP üyelerinin ve davetlilerinin katılımı ile 2 gün boyunca sürecek oturumlarda, konusunda uzman birçok profesyonel yönetici ve akademisyen, sunumlarını gerçekleştirecek, bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak.

Zirve içerisinde tam zamanlı ve bütünleşik çalışan, Avrupa ve Türkiye’de ilk defa her şeyi ile dijital konsepte oluşturulmuş 1500m2 lik örnek bir DİJİTAL Hastane platformu ve yıl içerisindeki proje ve hizmetleri ile ses getiren yönetici ve sağlık çalışanlarının ödüllendirileceği ödül töreni de yapılacaktır.
Tüm sağlık yöneticilerinin davetli olduğu bu dev zirveye katılım ücretsizdir.

www.saglikbilisimzirvesi.org

İlgili Sağlık Konuları