Kalp Nakli Geçiren Genç Gözyaşları İçinde Hayata Döndü

Detroit'te kalp naklinden sonra uyanan gencin gözyaşları içinde uyandığı video sosyal medyada yankı yaptı.

Detroit, Michigan'da, 15 yaşındaki Trevor Sullivan'ın kalp nakli ameliyatından sonra gözyaşları içinde hayata dönmesini babası organ bağışına dikkat çekmek için Facebook'ta paylaştı

VİDEO BİR MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ.

Amerika'da televizyonlarda ve medyada yayınlanan video, sosyal medyada yayılarak milyonu aşkın kez izlendi ve organ nakli ile alakalı farklı paylaşımları da tetikledi.

"TEKRAR NEFES ALABİLİYORUM"

Trevor videoda gözyaşları içinde "Çok mutluyum... Çok uzun zamandır bekliyordum... Tekrar nefes alabiliyor, konuşabiliyorum... Kendini hiç bu kadar iyi hissetmemiştim." diyor.

ABC'nin haberine göre kardiomipati teşhisi konulan Trevor, 8 ay kalp bekmemiş, Kasım 2015'de kalp nakli ameliyatı olmuştu. Ailesinin Trevor için kurduğu Facebook sayfası Team Trevor'a (Trevor Takımı) göre gencin sağlığı iyiye gidiyor.

"BİZ BU TRAVMAYI YAŞAYAN AİLELERDEN SADECE BİRİYİZ"

Babası Facebook sayfasında videoyu şöyle açıklıyor:

"Trevor'un bu kişisel uyanış videosunu organ bağışına dikkat çekmek için paylaştık. Aile olarak başımızdan geçenler hayata bakışımızı değiştirdi. Gördüğünüz gibi biz bu travmatik tecrübeyi yaşayan ailelerden sadece biriyiz. Trevor'ın sağlığı çok iyi."

Kaynak: mashable.com, buzzfeed.com

İlgili Sağlık Konuları

İlgili Haberler