Özel Rize Tıp Merkezi

Rize / Rize Merkez

Telefon : 0(464) 214 79 44
Fax : 0(464) 214 71 99
Adres : Çarşı Mah. Kanburoğlu Sok. No:6
Website : www.rizetipmerkezi.com.tr

                                                                                    Misyon

Sağlık hizmetinde; güveni, saygınlığı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş, çalışanlarıile bütünleşmiş, kurumsal kimliği ile de öne çıkan, uluslararası düzeyde örnek bir kuruluş olmaktır.

Nitelikli ve uzman kadrolar ile etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı, tedavi edici uygulamalar yanında koruyucu sağlık çalışmalarını da kapsayan kaliteli ve ekonomik sağlık hizmetlerimizi din, dil, ırk, cinsiyet ve bölge ayırımı gözetmeksizin sunmaktadır.

Vizyon

Tıp Merkezi; etik değerlerden ödün vermeden hastalarının haklarını gözeten, ihtiyaç, istek ve beklentilerini karşılayan, ulaşılabilir, kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetini çağdaş standartlarda sunan bir kuruluştur.

Günümüz teknolojik imkanlarının tümünden faydalanıldığı, çağdaş bir altyapı ile kurumsal gelişimini sürdürebilen, personel dokusunun tam anlamıyla iyileştirildiği daha geniş kitlelere ulaşan, yeni projeler üreten, huzurlu, konforlu bir ortamda, sektöründe öncü uygulamalara imza atan bölgemizde lider bir sağlık kuruluşu olmaktır.

Diğer Rize Merkez Hastaneleri