Özel Oldcitydent Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi

Eskişehir / Eskişehir Merkez

Telefon : 0(222) 230 08 08
Fax : 0(___) ___ __ __
Adres : Mustafa Kemal Paşa Mh. Yüceler Sk. No : 9
Website : www.ocd.com.tr

VİZYONUMUZ

Özel OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak, modern tıp teknolojilerini ve uygulamalarını yakından takip ederek; uluslararası standartlarda hizmet kalitesi sunan bir "ağız ve diş sağlığı merkezi" olmak. Ağız ve diş sağlığını koruma ve geliştirme bilinciyle;  bünyesinde alanlarında uzman hekimlerin yer aldığı ekipleri barındıran, hasta ve çalışan memnuniyetini temel alan Türkiye ve uluslararası düzeyde referans alınan bir hastane olmak.

MİSYONUMUZ

Özel OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak hastalarımızın memnuniyeti her zaman ana ilkemiz olmuştur. Tedavi yöntemlerinde teknolojinin bütün gerekleri yerine getirilirken bilimsellik ve güleryüzlülük değişmez ilkeler olarak benimsenmiştir.

HEDEFLERİMİZ

Ağız, diş ve çene hastalıkları ile ilgili en son tedavi yöntemlerini ve son teknolojiyi kullanarak hastalarımızın memnuniyetini sürekli artırmak. Hastanemizi tercih eden hasta sayısını artırmak ve sadık hasta oranını yükseltmek. Tüm uzmanlık dallarında içinde uzmanların da yer aldığı ekipler oluşturmak.  Tüm ağız, diş ve çene hastalıklarının tedavilerini yapabilen, referans alınan diş hastanesi olmak.

 KALİTE POLİTİKAMIZ

Vizyon, misyon ve hedeflerimizin doğrultusunda, uluslararası standartlarda hizmet veren, hasta ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde sağlayan, kanıta dayalı verilerle sürekli iyileştirmeler yapan, öğrenen, organize ve güvenilir sağlık hizmeti sunan bir kuruluş olmaktır.

Diğer Eskişehir Merkez Hastaneleri