Özel Imc Hastanesi

Mersin / Mersin Merkez

Telefon : (0324) 238 63 49
Fax : (0324) 238 00 99
Adres : İstiklal Caddesi (106. Cadde) No: 196-198
Website : www.imchospital.com

Özel IMC Hastanesi, 14 yıldan beri bölgemizde, son teknoloji ürünü tıbbi cihazları ve tam donanımlı ekibiyle hizmet veren bir sağlık kuruluşudur.

Hastalarımızın memnuniyetine odaklı, ilkeli ve istikrarlı çalışma felsefemizle örnek bir kurum olup, sürekli iyileştirmeye dayalı kalite felsefemizle, yeni uygulamalara öncülük yapan, uluslar arası standartlarda kaliteye sahip sağlık hizmetlerini, geniş kitlelere ulaştırmak, temel ilkemizdir.

Toplumumuzun sağlık bilincinin artmasına katkıda bulunan hastanesi, doktor ofisleri ve kolay ulaşılabilen konumu ile entegre bir sağlık tesisinin bölgemizdeki ilk örneklerinden birini oluşturmaktayız.

Kurum olarak kendimizi Bilimsel Etik ve İlkelerden ödün vermeden, dürüst, güvenilir ve en yüksek kalitede sağlık hizmetleri sunmaya adamış bulunuyoruz.

17 yılı aşkın süredir, ektiğimiz her bir tohumdan kaliteli sağlık hizmeti ve tecrübe meyveleri yetiştiren biz Özel IMC Hastanesi, dün olduğu gibi bugün de soframızı en leziz sağlık hizmetleri ile donatıp, bizim için her şeyden değerli olan sizlere ikram edebilmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Takdir edersiniz ki kaliteli sağlık hizmeti verebilmek, çok küçük parçalardan oluşan fakat insan sevgisi ile yoğrulduğunda çok büyük bir kitle haline gelen, en önemlisi ise bileşenlerinde en ufak hatayı bile kabul etmeyen bir bütündür. Biz Özel IMC Hastanesi çalışanları olarak bunun bilincindeyiz.

Konusunda uzman doktor ve sağlık çalışanlarımız, güncel teknolojimiz, tecrübelerimiz ve sizleri ağırlamak için 24 saat görev başında olan tüm personellerimizle kapılarımız sonuna kadar açık, siz değerli misafirlerimizi kaliteli sağlık hizmeti ile tanışmaya davet ediyoruz.

Diğer Mersin Merkez Hastaneleri