Özel Ekol Hastanesi

Edirne / Edirne Merkez

Telefon : 0(284) 236 44 60
Fax : 0(284) 236 42 42
Adres : Kocasinan Mahallesi Muammer Aksoy caddesi
Website : www.ekolhastanesi.com.tr

Tüm hasta odalarımız 5 yıldızlı otel odası kalitesinde olup; özel tasarım ürünü ahşap mobilyalar, konforlu koltuklar, özel ve şık oda tasarımına sahip geniş odalarımız mevcuttur. Hastanemizde hasta odalarımız tek kişiliktir. Hasta odalarında banyo, telefon ve refakatçiler için açılır koltuklar bulunmaktadır. Her hasta odasında ve hastanenin her yerinde wireless bağlantı ile internet erişimi sağlanmaktadır. Odalarımızda bulunan hasta yatakları elektro hidrolik kumandalıdır. Yatakların baş, bel ve ayak kısımları kumanda aracılığı ile hasta tarafından ayarlanabilmektedir. Sağlık koşulları nedeniyle kısıtlama getirilmesi gereken bölümler olması halinde hemşirelerimiz kumanda aracılığı ile bu bölümleri kilitleyerek sabitlemektedir. Yataklarımız uluslararası standartlara uygundur. Hastanemiz merkezi klima sistemine sahip olup, hasta ve refakatçiler tarafından ısı ayarı istedikleri şekilde yapılabilmektedir.
 

Misyonumuz 

Toplumsal sorumluluk bilinci ile bilimsel, vicdani ve etik değerlerden ödün vermeden,Kaliteli, kesintisiz ve güvenilir sağlık hizmetini çağdaş standartlarda sunan,Hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı sağlık bakım ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan lider bir kuruluş olmaktır.

Vizyonumuz

Sağ1ık hizmetlerinde (Tanı, Tedavi) ilk tercih edilen,Sosyal sorumluluk ve etik değerlere duyarlılık ile toplumda yer etmiş,Yönetim, çalışan ve davranış kalitesiyle uluslararası düzeyde mükemmel hizmeti üretmeyi başarmış,Bölgemizde en güvenilir, en geçerli teknolojiyi kullanan, kalite ve güveni temsil eden, lider bir sağlık kuruluşu olacaktır.

 

Diğer Edirne Merkez Hastaneleri