Karabük Devlet Hastanesi

Karabük / Karabük Merkez

Telefon : (0370) 424 11 61
Fax : (0370) 370 45 62
Adres : Bayır Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No: 32
Website : www.karabukdh.gov.tr

Karabük Devlet Hastanesi 1967 yılında 50 yatak kapasiteli olarak kurulmuş, daha sonra 150 yatak kapasitesine çıkarılmıştır. Karabük’ün il olmasından sonra hastanemizin önemi daha da artmış ve yalnızca il merkezindeki hastalara değil, çevre il ve ilçelerdeki hastalara hizmet veren bir bölge hastanesi konumuna gelmiş olup 9 Mayıs 2001 tarihinde bakanlığımız Ted. Hiz. Gn. Müdürlüğü’nün onayları ile 302 yatak kapasiteye ulaşmıştır.

2003 yılında polikliniğe gelen hasta sayısı 204.997 iken bu sayı 2007 yılında 455.000 e ulaşmıştır. Günlük ortalama 1900 hastaya poliklinik hizmeti verilmektedir. Ayaktan hastanın refakatçisi, yatan hasta ve ziyaretçisi düşünüldüğünde hastanemiz günlük 5.000 hasta ve hasta yakınına hizmet vermektedir.

Misyonumuz

Hasta ve yakınlarının haklarını, sağlık hizmetinin her adımında göz önünde bulundurarak, üretkenliği, işbirliğini ve dayanışmayı besleyen bir çalışma atmosferi içerisinde, yüksek beceri, şefkat duygusu ve insan onuruna saygılı bir şekilde, modern hastaneciliğin gerektirdiği sağlık hizmetlerini, kesintisiz, güvenilir ve evrensel standartlarda sunarak, toplumun beden ve ruh sağlığının korunmasına, onların iyilik hallerinin sürekliliğine profesyonel bir katkı sağlamaktır. Biz hastane ve çalışanlar olarak; bilimsel ve vicdani etik ve ilkelerden asla taviz vermeden, insana saygılı, açık, dürüst, güvenilir ve en yüksek kalitede sağlık hizmetini sunmaya adadık. Kendimizi adadığımız işin insanlık için anlamını, önemini ve kutsallığını asla unutmuyoruz.

Vizyonumuz

Biz hastane ve çalışanlar olarak; hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı, uluslar arası akreditasyon ve kalite yönetim sistemlerini uygulayarak mükemmeliyete ulaşmayı hedefleyen, hasta ve çalışan memnuniyetinin mükemmele ulaştığı, sağlık hizmetinde güveni, saygıyı ve hasta memnuniyetini temel ilke edinmiş, çalışanları ile bütünleşmiş, kurumsal kimliği ile öne çıkan, bölgemizde sağlık hizmeti konusunda referans merkezi bir kurum olarak, insanların sağlık bakım ihtiyacı olduğunda gelmek istedikleri ilk yer olarak tanınmak istiyoruz.

Diğer Karabük Merkez Hastaneleri