Özel Telek Doğum Çocuk Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi

Afyon / Afyonmerkez

Telefon : 0(272) 212 10 50
Fax : 0(272) 212 07 20
Adres : Dervişpaşa Mahallesi A.Göbeloğlu Caddesi No: 12 Afyonkarahisar
Website : www.afyontupbebek.com

Hastanemiz zemin üzeri 4 kattan oluşan ultra modern yapısıyla butik bir dal hastanesidir. Hastanemiz Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi olup, ilimizde ve bölgemizde ilk ve tek dal hastanesidir. Hastanemizde ultra lüks 10 yataklı hasta odalarımız, 2 ameliyathane, 1 erişkin yoğun bakım, 1 pediatri yoğun bakım, radyoloji laboratuarı ve son sistem cihazların bulunduğu ve başta hormon tahlillerinin yapıldığı biyokimya laboratuarımız bulunmaktadır.

Hastanemizde hastalarımıza rahat, güvenli, temiz, hijyenik bir ortamda konularında eğitimli, tecrübeli, güler yüzlü personelimizle bilimsel, ilerleyen tıbbın son gelişmelerini takip ederek güncel sağlık hizmetlerinden faydalanarak onlara en iyi, en kaliteli sağlık hizmetini vermek temel amacımızdır.

Hastanemizde şu an 50 civarında sağlık ve idari personelimizle bize gelen hastalarımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. Toplumun temel yapısını oluşturan ana ve çocukların sağlığını en yüksek düzeylere çıkarmak, ana ve çocuk ölümlerini en aza indirmek, aile bütünlüğünün temeli olan çocuklarımıza tüm çiftlerin kavuşmasını sağlamak ve bunları sağlarken de evrensel, vicdani, milli ve tıbbi etik ilkelerinden ödün vermemek de temel prensibimizdir.

Diğer Afyonmerkez Hastaneleri