Dişimdeki Sararma ve Bozukluk İçin Ne Önerirsiniz?

İyi akşamlar, size bir sorum olacaktı. Küçük yaşlarda antibiyotik fazla aldığımdan dolayı ön dişlerimde sararmalar var ve iki dişimde hafif diş bozukluğu var. Son zamanlarda çok rahatsız olmaya başladım. Yaprak porselen diye bir uygulama varmış, sanırım dişe de zarar vermiyormuş. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. En yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum ama kalıcı olup olmamasından endişeliyim. Teşekkür ederim.

Laminat porselen dediğimiz uygulama estetik açıdan çok tatminkardır ve uygulaması kolaydır. Dişin üst dış bölümünden çok az aşındırma yapılarak ölçü alınır. Gerçek diş görünümünde bir tür diş kaplaması olan Laminat porselen hazırlanır. Ayrıntılı bilgi için; www.saglikevreni.com sitesini inceleyiniz. Sevgiler.

Dt. Burcu Peşkircioğlu Gürakar

Yaprak porselen diye bilinen laminate porselenler;dişinizden çok az miktarda madde kaldırılarak, çok ince bir tabakadan oluşan porselen yapının diş yüzeyine yapıştırılmasından oluşan estetik bir uygulamadır.Dikkatli kullanılırsa ve doğru teknikle yapılırsa uzun süre kullanma şansınız vardır.İyi günler dilerim.

İlgili Soru Kategorileri

Sağlık Soruları Kategorileri