Uzm.Psikolog Pedagog Gülten Demirdöven

Adınız:
Yorumunuz:

Uzm.Psikolog Pedagog Gülten Demirdöven Hakkında

1960 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümü lisans, İstanbul Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans mezunudur.

Stajını İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümünde yapmıştır.

İŞ DENEYİMLERİ

Fransız La Paix Psikiyatri hastanesinde özel hastaları ile çalışmıştır.
Başbakanlık Özürlüler Şurasında raportor ve özürlülüğün engellenmesi projelerinde çalışmıştır.
Belediyelerin sosyal sorumluluk projelerinde moderatörlük yapmıştır.
Birçok özel eğitim merkezinde klinik psikolog ve eğitim koordinatörü olarak görev yapmıştır.
Gaye Sevgi Rehabilitasyon merkezini 1994te kurmuş ve halen yönetim kurulu başkanlığı ve eğitim koordinatörlüğüne devam etmektedir.
30 yılı aşkın tecrübesiyle Hastahane ve Psikolojik Danışmanlık merkezlerinde klinik psikolog olarak görev yapmıştır.
Halen 724 Psikolojik Danismanlik merkezimizde çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmakta, davranış bozuklukları, takıntılar, anksiyete, depresyon, bipolar bozukluk, öğrenme güçlükleri, güdü kontrolü, alanlarında çalışmaktadır.

Ayrıca psikolog, psikolojik danışman ve özel eğitim uzmanlarına test, ölçek ve envanter eğitimleri verme faaliyetlerini yürütmektedir.

ALDIĞI EĞİTİM VE SEMİNERLER

İ.Ü.Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Prof. Dr. Asım Cenaniden Kromozom anomalileri genetik semineri,
Nöropsikiyatrik hastalıklarda genetik yatkınlıklar eğitimi,
Tek kromozom anomalileri, multifaktoriyel kalıtım gösteren hastalıklar Prof. Dr. Asım Cenani ve Uz. Dr. Tahir Dehgan
Yaygın gelişim bozuklukları otizm, Asberger, Frojil x, Turner, West sendromu Angelman, Williams
Psikodrama, Kognitif Terapi ve Şema Terapi eğitimleri.

UYGULADIĞI TEST, ENVANTER VE ÖLÇEKLER

WiscR zeka testi 616 yaş
Stanfort Binet zeka testi 2 yaşyetişkin
Gessel zeka testi 27 yaş