Uzm.Dr. Mehmet Cenk Belibağlı

Hastane Adı:Adana Seyhan Gürselpaşa Aile Sağlığı Merkezi
Hastane Telefon:0(322) 261 88 61
Hastane Adres:Gürselpaşa Mah. 75001 Sok. No: 7 Seyhan / Adana

Hakkında Yapılan Yorumlar (4)

Şükrnan Nacar :ben öncelikle mehmet beyle tanışmaktan çok mutluyum gerçekten artık doktorların insanı muayene ederken suratına bile bakmıyorlar mehmet bey tam tersi insanı gayet güzel dinliyor ve tedavisinde yapılması gereken ne varsa hepsini tek tek anlatıyor .güler yüzlü olması ap ayrı bir huzur katıyor insanın yüreğine bizim böyle doktorlara ihtiyacımız var kendisine çok teşekkür ediyorum ve ömrü boyunca bu tavrının değişmemesini diliyorum.
10.10.2013

Caglar Belibagli - Emrah Daban :sayin Uzman Doktorumuz Cenk Bey, kisa sure once onerdiginiz tedavi yontemleri sayesinde kendimizi yenilenmis hissediyoruz, meslek hayatinizda boyle gani gani basarili teshisler dileriz, saygilarimizla... KKTC Su Alti Arastirma Inceleme Akademisi Uyeleri...
4.2.2011

Gül :binevler sağlık merkezinin doktorunu arıyorum bulamıyorum yardımcı olurmusunuz sayınmehmet cenk belibağlı DR. bey
23.12.2010

18.11.2009

Adınız:
Yorumunuz:

Uzm.Dr. Mehmet Cenk Belibağlı Hakkında

Uzm.Dr. Mehmet Cenk Belibağlı, Aile Hekimliği branşında ANTALYA ilimizde hastalarına hizmet vermektedir. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi ve ADANA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ mezunudur.

Diğer Doktorlar