Prof.Dr. Fazilet Öner Dinçbaş

Web Site:memorial.com.tr
Ofis Adı:Memorial Şişli Hastanesi
Ofis Telefon:0(212) 314 66 66
Ofis Adresi:Kaptan Paşa Mh, Halit Ziya Türkkan Sok Famas Plaza No:19 D:C, 34385 Şişli/İstanbul

Hakkında Yapılan Yorumlar (2)

Ezgi Anı Akkar :kitap okuyamıyorum.nefesimi bir görebilirmisiniz?soluk alıp vermemde bir sorun var. sabır sonucu geçeceğini düşünüyorum.hareketsiz yaşam ,dengeli besleme,uv ışınları, dikkat etmem gereken konular.
10.7.2013

Ezgi Anı Akkar :Merhaba benim kolumda bir dövme var.400 ytl verdim. sildirmek mümkünmüş.kalıcı dövme.Benim annem ve kız kardeşim eczacı. Ben okulda iken arkadaş ortamından etkilendim sigara ve içki kullandım ailemin haberi hep oldu. Sağlığımdan şüpheliyim.Bir randevu almak istiyorum.Babam vefat etti bir sene olacak.Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bir hafta tedavi gördüm.Bu gibi haller klasikmidir?Yoğun çalışma hayatının sonucumudur ?Ne önerirsiniz?
10.7.2013

Adınız:
Yorumunuz:

Prof.Dr. Fazilet Öner Dinçbaş Hakkında

Prof.Dr. Fazilet Öner Dinçbaş, Radyoloji branşında İstanbul ilimizde hastalarına hizmet vermektedir. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.

Diğer Doktorlar