Op.Dr. Hüsnü Doğan Mengenli

Branş:Beyin ve Sinir Cerrahisi
Hastane Adı:Mersin Şehir Hastanesi
Hastane Telefon:0(324) 225 10 00
Hastane Adres:Korukent Mah., 96015 Sok. Mersin Entegre Sağlık Kampüsü,, 33240 Toroslar/Mersin

Hakkında Yapılan Yorumlar (7)

Ayşe :Dünyanın en iyi Doktoru üstüne tanımam
5.8.2019

İbrahim Öztürk :Hüsnü Doğan hocam yeni görev bölgen hayırlı olsun.Tam Gün Yasası ile ilgili geniş bir perspektifte (ulusal ve uluslararası yönleriyle) yorumunuzu lütfetmenizi istemiştim.HHD Uz.Dr. Mustafa Güveli'nin mektubuna dikkat çekmişsiniz ve göndermişsiniz.Ağbi uluslararası yönüyle birlikte senin toplumsal-hekimsel yorumunuda bekliyoruz.Saygılarımızla.
30.1.2011

G.Ö. :Yakın ilgi ve alakanız nedeniyle size çok teşekkür ediyoruz Hüsnü Doğan hocam.Eşimin şu an hiçbir problemi kalmadı.Allah sizden razı olsun.Hürmetlerimizle.
30.1.2011

Ekrem Dumanlı :Doğan ağabey, sağlıkla ilgili konularda sorularımızı cevaplayacağın sitenin hangisi olduğunu biliyoruz artık ve çok da doğru bir seçim olduğu konusunda tüm arkadaşlar hemfikiriz.Sağlıkla ilgili konularda çözüm bu site eyvallah ama diğer görüş soracağımız konular için telefonuna başvurmaya devam edeceğiz.Yeni görev bölgen hayırlı olsun ağbi.Senin sohbetini ve güleryüzlü nasihatlarını çok özledik,bekliyoruz sizi her zaman.
26.1.2011

Berat B. :Hüsnü Doğan hocam Allah senden razı olsun. Son müdahaleden sonra çok rahatım ve hiç şikayetim olmadı. kontrola Mersin'e gelecem hiç kızma bana. Ellerinden öpüyorum ağbi.
23.1.2011

Tüm 7 yorumu okumak için tıklayın
Adınız:
Yorumunuz:

Op.Dr. Hüsnü Doğan Mengenli Hakkında

Op.Dr. Hüsnü Doğan Mengenli, Beyin ve Sinir Cerrahisi branşında Mersin ilimizde hastalarına hizmet vermektedir. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.

Diğer Doktorlar