Op.Dr. A.Serdar Açıkgöz

Hastane Adı:İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Hastane Telefon:0(212) 414 30 00
Hastane Adres:34098 Cerrahpaşa-Fatih/İstanbul

Hakkında Yapılan Yorumlar (3)

Selin Korkmaz :Iy geceler sorum sacma gelebılır yorumlarnızı okudum ama esımle yenı evlıyız adettım bugun bıttı sayılır bızde beraber olduk cocugum olsun dıe esım ıcıme bosaldı hamıle kalma oranım yuksekmıdır?
23.10.2013

Ahmet Boztoprak :hocam kızım çift rahmi olduğu söyleniyor sorununu ve tedavisi için size getirmem gerek tığını düşündüm, araştırma yaptım çözüm sizde bana yardımcı olun lütfen uygun gördüğünüz bir tarihte size getireyim kendim AĞRI BELEDİYESİNDE memur um
11.8.2013

Selen Curmen :Size çok tesekkur ederım.Soruna cok acıklayıcı ve net bır sekılde cvp verıyorsunuz!keske her dr sızın gb olabılse ve bende sorularımın cvbını alıp soru işaretleriyle bas basa kalmasam.ben,ailem,esim ne yapacagımızı sasırdık.o kadar cok kadın dogum uzmanına gıttık ve o kadar cok farklı yanıt aldıkkı,sırf bu yuzden hastalıgımı tedavı dahı ettırmedık korkudan.o yuzden sıze cok tesekkur edıyorum!dr lar bılmıs hastadan nefret edıyor farkındayım ama goruyorum kı tum hastalar artık cok akıllı,arastırmacı.ve benimde herkese kesınlıkle tavsıyem kendı saglıklarını kendılerınden daha ıyı kımse takıp edemez! o yuzden dıkkatlı olsunlar..
26.4.2009

Adınız:
Yorumunuz:

Op.Dr. A.Serdar Açıkgöz Hakkında

Op.Dr. A.Serdar Açıkgöz, Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında - Tüm İller - ilimizde hastalarına hizmet vermektedir. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi mezunudur.

Diğer Doktorlar