Dt. Deniz Kaldırım

Hastane Adı:Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Hastane Telefon:0(332) 351 16 50
Hastane Adres:İhsaniye Mh., Abdül Ezel Paşa Cd. No:28, 42040 Selçuklu/Konya

Hakkında Yapılan Yorumlar (1)

16.7.2014

Adınız:
Yorumunuz:

Dt. Deniz Kaldırım Hakkında

1970 yılında İstanbul' da doğan Diş Hekimi Deniz Kaldırım Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olmuştur.

• 1996-2000 yılları arasında İstanbul' da özel bir poliklinikte,
  • 2000 - 2006 yılları arasında İstanbul' da özel muayenehanesinde çalışmalarına devam etmiştir,
  • 2006 yılından itibaren Konya' da özel muayenehanesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Alanında çeşitli bilimsel toplantı ve kongrelere katılmıştır. Estetik Diş Hekimliği, Sabit ve hareketli Protezler, İmplant, Endodonti (kanal tedavisi), Periodontoloji (diş eti hastalıkları), ortodonti (çapraşık dişlerin tel tedavisi) başta olmak üzere diş sağlığı ile ilgili çeşitli konularda hizmet vermektedir.

Diğer Doktorlar