Doç.Dr. Osman Tansel Darçın

Hakkında Yapılan Yorumlar (6)

29.11.2013

Arif Aslan :elinize saglık hocam arif aslan
20.2.2011

Ayselyıldırım :İyi günler hocam. Yaptığınız başarılı ameliyat için çok teşekkür ederim. sayenizde eski sağlığıma kavuştum.
5.11.2010

Ayşe Durmaz :Mrb hocam 1 sene önce kalp kapağım deişti sayenizde sağlıgıma kavuştum Allah sizden razı olsun iyiki varsınız hocam Allah size uzun ömürler versin nice hastaları iyileştirin saygılarımla
2.3.2010

Ibrahim Avcu :meraba sayın hocam kolay gelsin.hocam gecen hafta konyada yanınızdaydım annemi pay pas yaptınız.sizin sayenizde allaha şükür annem saglıgına kavuştu.allah sizden razı olsun.bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar.saygılarımı sunarım.
28.12.2009

Tüm 6 yorumu okumak için tıklayın
Adınız:
Yorumunuz:

Doç.Dr. Osman Tansel Darçın Hakkında

Doç.Dr. Osman Tansel Darçın, Kalp Damar Cerrahisi branşında KONYA ilimizde hastalarına hizmet vermektedir. AKDENIZ ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi mezunudur.

Diğer Doktorlar